Termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE

35.486 lei

Available on backorder

0 People watching this product now!

Livrare Rapidă

Produse de Calitate

Suport Tehnic

Garanție

Additional information
Culoare

Negru

Putere

28 KW

Caracteristici

curatarea fluxului de aer din sticla (perdele de aer), display cu functii programabile, lumanare ceramica, reglarea puterii, brazier din fonta, termostat, senzor de nivel de peleti, sticla ceramica, deschidere dubla, unitate de control pentru termosemineu, sertar cenusa, gratar din fonta, functia combi

Optionale

kit apa calda menajera (baterie de cupru), circulator, vas de expansiune, managementul caldurii de pe smartphone

Descriere

Acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE “Rezolvarea tuturor problemelor”

Acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE reprezinta o solutie inovatoare si versatila pentru incalzirea locuintei, oferind posibilitatea utilizarii atat a lemnului, cat si a peletilor, cu un accent deosebit pe respectarea mediului inconjurator si eficienta energetica.

Termonemineu pe peleti sustenabil si confortabil

Linia acestui termosemineu pe peleti PLURIFIRE se evidentiaza prin capacitatea de a utiliza atat lemnul in camera de ardere, cat si peletii, oferindu-va flexibilitate in alegerea combustibilului in functie de preferinte si necesitati.
Acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE este conceput pentru a va oferi o experienta simpla si comoda in utilizare, aducand impreuna cele mai bune caracteristici ale celor doua tipuri de combustibili.

Cu certificarea de mediu de 4 stele, acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE este o alegere ecologica si economica, contribuind la reducerea costurilor cu 70%. Aceasta certificare atesta angajamentul sau fata de protejarea mediului, oferindu-va linistea ca incalzirea casei dvs. este sustenabila si prietenoasa cu natura.

Un termosemineu pe peleti pentru nevoile dvs.

Modelul disponibil cu o putere de 28 kW asigura un nivel optim de caldura pentru incalzirea eficienta a spatiului. Fiind conceput pentru a indeplini standardele de eficienta energetica, acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE va ofera nu doar confort termic, ci si economii semnificative la consumul de combustibil.

Alegand acest termosemineu pe peletil LG PLURIFIRE, beneficiati de simplitate in exploatare si de capacitatea de a utiliza doua tipuri de combustibili, adaptandu-se astfel nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Linia acestui termosemineu pe peleti PLURIFIRE aduce impreuna avantajele lemnului si ale peletilor intr-un singur dispozitiv, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de caldura si confort intr-un mod durabil si prietenos cu mediul inconjurator.

Caracteristicile acestui termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE inovator

Multifunctionalitate fara mizerie

Acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE reprezinta un dispozitiv inovator si multifunctional, dotat cu caracteristici de top pentru a asigura o experienta de incalzire eficienta si personalizata.

Cu un sistem avansat de curatare a fluxului de aer din sticla, prin intermediul perdelelor de aer, acest termosemineu pe peleti PLURIFIRE mentine transparenta si stralucirea geamului, oferindu-va mereu o priveliste clara a focului.
Display-ul cu functii programabile va permite sa controlati si sa reglati cu usurinta parametrii de functionare pentru a va adapta confortului termic dorit.

Materialele durabile ofera un design modern

Lumanarea ceramica adauga un element decorativ, contribuind la atmosfera placuta creata de flacarile dansante. Reglarea puterii si termostatul va ofera controlul complet al temperaturii si al intensitatii caldurii, asigurandu-va ca mediul dumneavoastra este intotdeauna confortabil.

Brazierul din fonta si gratarul din fonta aduc un plus de robustete si durabilitate, contribuind la eficienta acestui termosemineu pe peleti. Senzorul de nivel de peleti va avertizeaza in avans atunci cand combustibilul este pe cale sa se epuizeze, asigurandu-va ca aveti mereu suficienta rezerva pentru incalzirea continua.

Controlati cu usurinta termosemineul pe peleti

Deschiderea dubla a usii si unitatea de control pentru acest termosemineu pe peleti va ofera acces usor pentru incarcarea lemnului sau peletilor si ajustarea setarilor. Sertarul de cenusa faciliteaza procesul de curatare si intretinere.

Functia Combi va permite sa utilizati atat lemnul, cat si peletii, oferindu-va versatilitate in alegerea combustibilului. Kitul pentru apa calda menajera, cu o baterie de cupru, si circulatorul adauga optiuni suplimentare pentru a va satisface nevoile individuale de incalzire a apei.

Vasul de expansiune si managementul caldurii de pe smartphone asigura un control total si o eficienta sporita in gestionarea termosemineului. Acest termosemineu pe peleti LG PLURIFIRE este dotat cu tehnologii avansate pentru a va oferi o experienta de incalzire moderna si fiabila.