INSTALAȚII SANITARE

INSTALAȚII SANITARE

Apa de băut este un aliment, dorim să-i păstrăm calitatea!

Materialele convenționale, materialele de conectare și metodele de conectare nu pot fi utilizate pentru instalațiile de apă potabilă în multe zone și regiuni din cauza calității apei în continuă schimbare. Diferiți factori, cum ar fi valorile pH-ului în apa potabilă prea mari sau prea scăzute, acidul carbonic liber, clorurile etc. duc la probleme de coroziune în sistemele convenționale de apă potabilă și, ulterior, la încărcări suplimentare asupra apei potabile.

Sistemele și materialele convenționale de instalare nu mai suportă condițiile. Sistemul de apă potabilă Roth oferă soluția împotriva incrustațiilor, depunerilor și coroziunii. Conceput ca un sistem universal, complet pentru toate variantele de instalare în tehnologia modernă a clădirii, combină multe avantaje.

Toate componentele sistemului au fost dezvoltate având în vedere aplicațiile practice și se potrivesc optim între ele. Sistemul de apă potabilă Roth se caracterizează prin cele mai bune materiale, producție monitorizată de calitate și certificarea sistemului DVGW.

Toate componentele sistemului de apă potabilă Roth îndeplinesc cerințele Ordonanței privind apa potabilă modificată și DIN 50930-6. Sistemul de apă potabilă Roth poate fi utilizat fără ezitare pentru toate calitățile apei potabile.

 

Toate fitingurile metalice Roth acum fără plumb

Odată cu intrarea în vigoare a noii directive a UE privind apa potabilă în ianuarie 2021, cerințele minime pentru materialele din sistemele de apă potabilă au devenit și mai stricte. De exemplu, valoarea limită pentru plumb este acum de cinci micrograme pe litru – anterior valoarea era de zece micrograme pe litru. Implementarea la nivel național a cerințelor din noua directivă a UE privind apa potabilă trebuie să aibă loc în termen de doi ani. Roth reacționează la noua situație într-un stadiu incipient și va oferi o gamă complet fără plumb de fitinguri pentru instalațiile de apă potabilă încă din 2022 . Toate componentele sistemului reprezintă igiena și siguranță ridicată.

Sistemul de instalare a apei potabile Roth, dovedit pe teren, primește o nouă actualizare

Pe lângă fitingurile din plastic deja fără plumb din PPSU (polifenilsulfonă), Roth furnizează acum toate fitingurile metalice într-un aliaj fără plumb. Acest lucru respectă principiile actuale de evaluare UBA din mai 2020 pentru materialele metalice și oferă proprietăți mecanice și de coroziune excelente. Sistemul de instalare a apei potabile Roth, testat și testat, este îmbunătățit în continuare prin schimbarea materialului și astfel îndeplinește deja cele mai înalte cerințe de siguranță, funcționalitate și cerințele viitoare de igienă.

Confortul și siguranța instalării în rețeaua sistemului

Programul de instalare a țevilor Roth cu funcție PressCheck oferă soluții de sistem până la dimensiunea de 63 mm. Este alcătuit din țeavă compozită multistrat Roth Alu-Laserplus și fitinguri din plastic Roth. La conexiunile filetate și punctele de tranziție, programul de instalare a țevilor Roth este completat de fitingurile metalice Roth fără plumb. Tehnologia de conectare cu presa radială Roth este utilizată pentru a conecta țeava și fitingul.

Programul de instalare a conductelor Roth asigură astfel conexiuni sigure, nedetașabile, pozitive și nepozitive în instalațiile de apă potabilă și încălzire. Componentele inovatoare ale sistemului oferă un plus de confort și siguranță la instalare.

Roth oferă, de asemenea, servicii extinse de garanție în rețeaua de sistem. Testele sistemului în conformitate cu fișa de lucru DVGW W534 și DIN EN ISO 21003 dovedesc performanța sistemului.

Gamă completă de la conexiunea la casă până la punctul de atingere

Sistemul de instalare a apei potabile Roth poate fi utilizat fără ezitare pentru toate calitățile apei potabile conform Ordonanței germane privind apa potabilă. Gama extinsă de produse permite orice instalare, de la conexiunea casei la colț până la punctul de priză.

Varietate de piese în T Roth

Roth Werke oferă o profunzime unică de produs cu gama sa de fitinguri. Diverse gradații dimensionale ale pieselor în T permit o instalare rapidă, rentabilă și care economisește spațiu, indiferent de situația de instalare individuală, fără a fi nevoie să recurgă la reductoare suplimentare sau alte fitinguri.

Tehnologia de conectare prin presa radială Roth – un sistem pentru toate aplicațiile

Cu tehnologia de conectare prin presa radială Roth, puteți crea conexiuni sigure permanent între țevile sistemului Roth Alu-Laserplus și fitingurile Roth în câteva secunde. Prin simpla schimbare a fălcilor de presare sau a buclelor de presare pe unealta de presare alimentată cu baterie Roth și pe unealta electrică de presare Roth, diferitele dimensiuni ale țevilor sistemului Roth Alu-Laserplus pot fi prelucrate cu componente de fiting Roth.

Roth HygieneXtra pentru o apă potabilă perfectă

Instalațiile de apă potabilă trebuie să îndeplinească cerințele înalte pentru igiena apei potabile. Sistemul de instalare a conductelor Roth cu componentele sale oferă soluții care îndeplinesc cerințele Roth HygieneXtra. Toate produsele din sistemul nostru sunt aprobate de DVGW și se potrivesc optim între ele.

Pentru a proteja consumatorul, materialul nu trebuie să prezinte un pericol pentru sănătate. Pe lângă plasticul PPSU de înaltă performanță, aliajele de cupru utilizate pentru fitingul metalic Roth sunt ideale pentru utilizarea în instalațiile de apă potabilă. Se folosește alama de înaltă calitate rezistentă la dezincificare, în conformitate cu toate standardele aplicabile și cu regulile de tehnologie general recunoscute.

Decuplatoare termice Roth – Roth HygieneXtra pentru apă potabilă perfectă

In cadrul sistemului de apa potabila Roth, decuplatorul termic Roth reprezinta o alta componenta importanta pentru respectarea cerintelor normative si siguranta igienica.

CompletaȚi formularul
pentru ofertă

Consultanții noștri sunt gata să te ajute cu informații tehnice și comerciale pentru alegerea echipamentului corect.

Completează datele tale de contact și te sunăm noi!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Menu
0 Wishlist
0 Compare
0 items Cart