PARCHET PREMIUM

Parchetul stratificat este format din suprapunerea unui strat de lemn masiv de diferite dimensiuni peste mai multe straturi tehnice dispuse perpendicular. 

Esențele folosite sunt variate și există posibilitatea alegerii clasei de finisaj dorit, de la un aspect natural, unde sunt păstrate nodurile și fisurile existente, până la cel foarte finisat, unde imperfecțiunile lemnului sunt eliminate. 

Finisajul se obține prin utilizarea unor uleiuri UV, acrilice sau pe bază de apă, pentru a sublinia frumusețea lemnului, a păstra naturalețea acestuia, dar și pentru a facilita întreținerea zilnică a acestuia. 

Gama de culori este una variată, de la cele mai simple nuanțe până la combinații de culori extravagante.

PARCHET PREMIUM

Pardoseli LVT

Pardoselile LVT (Luxury Vinyl Tiles) reprezintă o alternativă optimă pentru tipurile clasice de pardoseală. Materia primă utilizată este vinilul, ale cărui proprietăți excelente în termeni de durabilitate și rezistență fac ca LVT-ul să fie o alegere excelentă pentru amenajarea spațiilor publice și rezidențiale. Pardoseala LVT este o pardoseală sintetică, decorativă, flexibilă și antistatică. În funcție de spațiul unde se dorește integrarea acestui tip de pardoseală, varianta disponibilă este cea de plăci/plank-uri cu aspect realistic de lemn în esența sa – noduri, crăpături, îmbinări.

Pardoselile LVT de la Gerflor, din colecția Creation 55 sunt ușor de întreținut, au o rezistență mare la zgâriere/abraziune, sunt imune la apă, reprezentând o soluție de efect dar și rezistentă pentru aproape orice tip de amenajare cu trafic mediu, comercial ușor: spații administrative, spații comerciale, spații de învățământ, sănătate, restaurante, locuințe, etc.

Aspectul realistic este dat de trei elemente: design-ul printat al modelului și efectul 3D al embosing-ului (amprentării suprafeței) și al marginilor teșite ale plăcilor sau dalelor gamei Creation 55. Acestea prezintă următoarele caracteristici: 0,55 mm stratul de uzură, 74 de modele disponibile, 8 dimensiuni diferite în dale și plăci, curățare ușoară, 100% reciclabile, montaj prin lipire permanentă cu adeziv acrilic pe stratul suport. Acestea beneficiază de un tratament de suprafață din poliuretan (PUR), ceea ce face mai ușoară întreținerea și elimină nevoia de lustruire inițială.

PARCHET PREMIUM

Parchet laminat

Este un produs „Made in Germany“ Colectie de parchet premium – clasa de trafic AC5 indiferent de grosime HDF de densitate mare – 850 kg/m3 (fata de 760 la parchet laminat obisnuit) cu rezistenta ridicata la umezeala Produse de TOP din punct de vedere calitativ, printre cele mai bune la ora actuala in piata Durata mare de viata – 30 ani uz casnic / 5 ani uz comercial Oferta completa de plinte in aceeasi nuanta cu fiecare decor de parchet 10 placi cu design unic/decor care confera senzatia de pardoseala din lemn masiv Paneluri cu structura sincronizata, in relief, tratate antistatic Montaj rapid cu ajutorul sistemului Express Click Sistem de expunere profesionalaStratul superior (A) format dintr-o folie de acoperire speciala care, impreuna cu stratul de decor, creaza o suprafata solida, foarte rezistenta la abraziune.Miezul din HDF (B) extrem de dens, cu un grad foarte redus de absorbtie al umezelii, fara emisii de formaldehida (clasa E1)Stratul inferior (C), rezistent la umezeala, asigura stabilitatea structurala a panourilor de parchet laminat My Floor.

PARCHET PREMIUM

Pardoseli SPC

Pardoseala SPC THE FLOOR contine urmatoarele colectii: Wood, Stone si Herringbone.

Pardoseala SPC THE FLOOR poate fi instalată cu ușurință și fără adeziv. Sistemul de imbinare 5G garantează o instalare rapidă, sigură şi durabilă, chiar şi în incaperi cu lungime mai mare de 12 metri si latime mai mare de 8 metri.

Singura pardoseala SPC din lume cu efect LUCIOS.

Colectia THE FLOOR oferta 3 modele de parcoseala SPC super lucioasa: alb, gri si negru.

Avantajul foarte mare este ca acestea au clasa de trafic intens AC5/CL33, sunt impermeabile, efectul de luciu este oglinda, se potrivesc cu incalzirea in pardoseala electrica, au o clasa de rezistenta la foc Bfl-s1 si sunt unicate ca design. In afara de luciul proeminent, restul caracteristicilor sunt valabile si pentru restul gamei de pardoseli SPC THE FLOOR de la Falquon.

Click 5G, care permite montajul placa cu placa (avantaj pentru spatiile mari )

Rezistent la temperaturi de pana la 80 de grade Celsius, pardoseala SPC nesuferind deformari sau schimbari ale proprietatii

Montajul se poate efectua imediat, nu-i nevoie de perioada de aclimatizare

Izolator fonic crescut datorita materialului de pe spatele placilor ce are grosimea de 1mm

Materialul ce face pardoseala SPC THE FLOOR speciala si unica este miezul de marmura – un material mineral obtinut în principal din frecarea/maruntirea placilor de marmură. Lucru ce-i confera toate proprietatile mentionate mai sus.

Explorați lumea inovatoare a pardoselilor cu Falquon SPC, liderul în soluții de pardoseli de ultimă generație. SPC Falquon

The Floor redefineşte standardele în materie de design interior, combinând estetica deosebită cu performanța excepţională.

The Floor SPC este mai mult decât o simplă opțiune de pardoseală; este o alegere inspirată pentru cei care caută durabilitate, rezistență la apă şi uşurinţă în întreţinere. SPC Falquon se distinge prin calitățile sale tehnice superioare, fiind ideal pentru orice spațiu, fie că este vorba de o locuință privată sau de un spațiu comercial.

Producător Falquon Gemania

SPC Stone Polymer Compozite Flooring, este un produs compozit având 60-70% miez de praf de calcar + diferenta PVC, rezultând un produs rigid.

Principalele caracteristici:

– grosime 6mm (5mm parchet + 1mm folie aplicată)

– clasa trafic/abraziune – 33/AC5

– instalare facilă cu sistem click

– instalare direct pe orice tip de suprafaţă solidă

– stabilitate dimensionala ridicată

– 100% rezistenţă la apă

– se pretează pentru încălzirea în pardoseală (rezistență termică 0,0375 m2 K/W)

– nu necesită aclimatizare

– material reciclabil

– emisii 0 de formaldehida, E0!

Completați formularul pentru ofertă

Consultanții noștri sunt gata să te ajute cu informații tehnice și comerciale pentru alegerea echipamentului corect.

Completează datele tale de contact și te sunăm noi!

Coș de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Meniu
0 Lista de dorințe
0 Compara
0 Coș